ADVA

ADVA optical networking is een van ’s werelds grootste leveranciers van optische netwerkapparatuur (WDM), Carrier Ethernet access en aggregatie apparatuur. ADVA levert voornamelijk producten voor service providers en carriers. ADVA combineert innovatieve hardware met intelligente software om zo slimme en efficiënte netwerken te bouwen. Deze oplossingen zijn vooral bedoeld voor mission-critical omgevingen met data transport over grotere afstanden of cloud- en datacenter connectiviteit bij service providers.

Het portfolio bestaat uit een range van producten. Voor korte afstanden en lage bandbreedtes tot +2000km fiber trajecten met meerdere Tbit/s. 

Security

ADVA optical networking is ook een van de leiders op het gebied van fiber-security. Met verschillende transponders is het mogelijk om AES-256 encryptie toe te passen op alle soorten fibers en optics. Het maakt niet uit of u meerdere 1G lijnen combineert of 400G+, encryptie is altijd mogelijk. De encryptie van ADVA vindt plaats op bit niveau waardoor geen aanvullende latency wordt geïntroduceerd.

Daarnaast levert ADVA Advanced Link Monitoring (ALM). Met ALM heeft u nooit meer onduidelijkheid over fiberschade of fibercuts. Met de ALM lijn van ADVA monitort u proactief fibers. Doordat bekend is wat normale fiber-loss waardes zijn weet u direct wanneer en waar een fiber verslechterd of volledig verbroken is.

Hierdoor is de fiberverbinding sneller terug online. Zonder actieve monitoring kan het lang duren voordat duidelijk waar en hoe erg de kabel beschadigd is. Dit zorgt voor langere downtime. ALM brengt de tijd van fiberbeschadiging tot herstel terug naar enkele uren in plaats van dagen.

Meer weten over ADVA? Neem contact op met Distri X. Bel +31 (0)85-0204141 of mail naar info@distri-x.nl. U kan natuurlijk ook een bezoek brengen aan de website van ADVA zelf.