Barracuda Networks is de partner voor producten en diensten op het gebied van cybersecurity. Het biedt oplossingen voor dingen zoals e-mailbeveiliging, webfiltering en data-opslag. Barracuda Networks helpt bedrijven en organisaties om hun netwerken te beschermen tegen cyberbedreigingen, zoals virussen, spam en hackers.

Barracuda Networks biedt een breed scala aan producten en diensten op het gebied van cybersecurity:

Firewalling en netwerk security: Barracuda Networks biedt een reeks firewall-producten die bedrijven kunnen gebruiken om hun netwerken te beschermen tegen cyberaanvallen. De producten in het firewall-portfolio van Barracuda zijn ontworpen om te helpen bij het beveiligen van bedrijfsnetwerken tegen bedreigingen van buitenaf, zoals hackers en malware.

De firewalls kunnen worden geïmplementeerd op verschillende manieren, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Zo biedt Barracuda fysieke firewalls voor installatie op locatie, virtuele firewalls voor implementatie in een cloudomgeving en software-gebaseerde firewalls voor installatie op individuele computers of servers.

Ook bieden de firewalls beveiligingsfuncties, zoals toegangscontrole, encryptie en geavanceerde dreigingsdetectie. 

E-mail beveiliging: Beveilig uw e-mailexchange tegen spam, phishing-aanvallen en andere vormen van e-mailbedreigingen. De producten in het portfolio voor e-mailbeveiliging van Barracuda zijn ontworpen om te helpen bij het beveiligen van e-maildata en -infrastructuren tegen aanvallen van buitenaf.

Barracuda e-mail beveiliging kan worden geïmplementeerd op verschillende manieren, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Zo biedt Barracuda cloud-gebaseerde oplossingen voor e-mailbeveiliging, die u kan gebruiken zonder dat er hardware of software op locatie hoeft te worden geïnstalleerd. Barracuda biedt ook oplossingen voor e-mailbeveiliging die kunnen worden geïnstalleerd op servers van uw bedrijf.

Cloud-to-cloud data backup: Data-backup van Barracuda is ontworpen om te helpen bij het beveiligen van data en het beperken van downtime bij onvoorziene gebeurtenissen, zoals hardwarestoringen, natuurrampen en cyberaanvallen.

De oplossingen voor data-backup van Barracuda kunnen worden geïmplementeerd op verschillende manieren, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Zo biedt Barracuda cloud-gebaseerde oplossingen voor data-backup, die bedrijven kunnen gebruiken in de cloud of traditioneel op locatie. 

De oplossingen voor data-backup van Barracuda bieden verschillende functies, zoals automatische back-up, incrementele back-up en geavanceerde dreigingsdetectie. Bedrijven kunnen deze functies gebruiken om hun belangrijke data te beschermen tegen verlies of beschadiging en om ervoor te zorgen dat ze altijd toegang hebben tot hun data, zelfs als er problemen zijn met de primaire opslaglocatie.

Web security: De webbeveiliging van Barracuda is ontworpen om te helpen bij het beveiligen van bedrijfsnetwerken en het beperken van het risico van infecties met malware of andere schadelijke software van buitenaf.

Afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf, kan u deze applicatie in de cloud afnemen of op locatie installeren. De oplossingen voor webbeveiliging van Barracuda bieden verschillende functies, zoals webfiltering, malwarebescherming en geavanceerde dreigingsdetectie. Bedrijven kunnen deze functies gebruiken om hun internetgebruik te beheren en te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf, zoals phishing-aanvallen en malware-infecties. Bovendien bieden de oplossingen van Barracuda tools voor het beheren van internetgebruik, zoals het beperken van het aantal websites dat werknemers kunnen bezoeken en het toepassen van beleid voor het blokkeren van ongewenste websites. 

 

Barracuda biedt als een van de eerste traditionele leveranciers, al zijn producten in een maandelijks model aan. Hierdoor betaalt u zowel voor uw cloud diensten, als uw apparatuur op locatie, slechts uw daadwerkelijke gebruik. Hierdoor bent u als organisatie schaalbaarder en heeft u inzicht in de maandelijkse kosten zonder verassingen. Cybersecurity-as-a-service noemen we dat. Met Barracuda kunt u hierdoor een uitgebreide beveiligingsservice bouwen voor preventie, detectie en pro actieve reactie op aanvallen.