Censornet biedt autonome, geïntegreerde cloudbeveiligingsoplossingen die speciaal zijn ontworpen om middelgrote organisaties een enterprise-grade cyberbescherming te bieden. Met een platform dat dagelijks meer dan een miljard dreigingen verwerkt, strekt de beveiliging van Censornet zich uit over uw gehele IT-omgeving, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Als innovatieve speler in de markt, streeft Censornet ernaar om beveiliging moeiteloos en simpel te maken, door een breed scala aan oplossingen aan te bieden die naadloos samenwerken om uw organisatie tegen diverse cyberdreigingen te beschermen.

Productoverzicht:

 1. Email Security:
  • Bescherm uw organisatie tegen bekende, onbekende en opkomende e-mailbeveiligingsdreigingen, inclusief e-mailfraude.
 2. Web Security:
  • Bescherm gebruikers tegen webgebaseerde malware, aanstootgevende of ongepaste inhoud en verbeter de productiviteit.
 3. Cloud Application Security (CASB):
  • Ontdek, analyseer, beveilig en beheer gebruikersinteracties met cloudtoepassingen zowel inline als via API’s.
 4. Advanced Data Loss Prevention (DLP):
  • De ultieme gegevensbeschermingsoplossing voor bedrijven.
 5. Identity:
  • Biedt intelligente identiteitsoplossingen en authenticatie op bliksemsnelle snelheid.
 6. Security Awareness Training:
  • Verdedig uw organisatie tegen cybercriminelen en versterk uw ‘menselijke firewall’ met onze boeiende, geautomatiseerde training.
 7. Autonomous Security Engine (ASE):
  • Til uw organisatie boven evenementen en waarschuwingen uit naar 24×7 geautomatiseerde aanvalpreventie.
 8. Identity as a Service (IDaaS):
  • Maak single sign-on (SSO) mogelijk en authenticeer gebruikers automatisch met de rijkst mogelijke contextuele informatie.
 9. Multi-Factor Authentication (MFA):
  • Beveilig de toegang tot een breed scala aan systemen, diensten en toepassingen met een adaptieve, cloud-gebaseerde multi-factor authenticatie-oplossing.

Censornet Platform: Het platform van Censornet consolideert de belangrijkste componenten van een uitgebreide en robuuste beveiligingssuite, en biedt een ‘single pane of glass’ voor het beheer ervan. Het exclusieve Autonomous Security Engine (ASE) stelt elke oplossing in staat om met elkaar te communiceren en van elkaar te leren, waardoor het automatisch evolueert en reageert op dreigingen, en ervoor zorgt dat uw vereisten vandaag en in de toekomst worden ondersteund.

Waarom Censornet: De multi-tenant en multi-tiered platformarchitectuur van Censornet stelt MSP’s in staat om middelgrote organisaties enterprise-grade cyberbescherming te bieden met volledige beheermogelijkheden, provisioning en facturering op schaal. Het platform biedt eenvoudige tiering voor elk kanaalmodel en onbeperkte admin-gebruikers, waardoor u zich kunt concentreren op uw bedrijf, terwijl het platform dagelijks meer dan een miljard dreigingen verwerkt en miljoenen gebruikers wereldwijd beschermt.