FlexiWAN

FlexiWAN is een open source SD-WAN en SASE oplossing. Met deze software ben je in staat om je eigen SASE dienst te bouwen. De manager installeer je op een eigen server, public- of private cloud waarna je zelf aan de slag kan.

Voor serviceproviders is het niet altijd gemakkelijk om een commerciële SD-WAN leverancier af te nemen. Deze bieden namelijk een alles-in-een oplossing voor netwerk monitoring, encryptie, tunnel creation, WAN optimalisatie, policy en control. Serviceproviders gebruiken vaak al meerdere (open source) tools die in een deel van deze features voorzien.

FlexiWAN biedt een pakket aan diensten die kunnen worden aangevuld met derden. Is het network management al geregeld? Dan hoef je niet die van FlexiWAN te gebruiken maar zorg je voor een goede koppeling tussen beide.

FlexiWAN kan wel een totaaloplossing zijn. Afhankelijk van wat je behoeftes zijn. De FlexiManager zorgt ervoor dat alles in een overzichtelijk dashboard zichtbaar wordt voor de administrator. Daarnaast is het mogelijk om vanuit de FlexiManager policies te pushen in het netwerk. Denk hierbij aan firewalling. FlexiEdge is software voor een end device. De software maakt van dit device een router en security oplossing. FlexiAgent is software voor op een endpoint zoals laptop of server.

Meer weten over FlexiWAN? Neem contact op met Distri X. Bel +31 (0)85-0204141 of mail naar info@distri-x.nl.