Genie Networks is een van de leidende oplossingen voor het detecteren en mitigeren van DDoS aanvallen. Of het nu TCP/UDP of ping aanvallen zijn. Genie kan ze detecteren en mitigeren. 

Wat is DDoS?

DDoS staat voor Distributed Denial of Service, een vorm van cyberaanval waarbij kwaadwillende actoren proberen om een online dienst onbeschikbaar te maken voor gebruikers door het overspoelen van de doelservers met een overweldigende hoeveelheid verkeer. Dit kan leiden tot aanzienlijke downtime, verlies van inkomsten en schade aan de reputatie van uw bedrijf.

Hoe beschermt Genie Networks Anti DDoS u?

De Anti DDoS-oplossing van Genie is ontworpen om uw netwerk te beschermen tegen deze aanvallen. Met geavanceerde detectie- en mitigatietechnologieën kan Genie verdacht verkeer snel identificeren en filteren, waardoor uw diensten operationeel blijven, zelfs tijdens een aanval.

Wat onderscheidt Genie?

Genie Networks gelooft in een eenvoudige en effectieve oplossingen. De Anti DDoS-service is ontwikkeld met uw behoeften in gedachten en biedt:

  • Betrouwbare bescherming: De oplossing ontworpen om continu te werken, waardoor uw bedrijf beschermd blijft, 24/7.
  • Snelle detectie en respons: Genie detecteert binnen enkele seconden verdachte activiteiten en nemen proactieve maatregelen om uw netwerk te beschermen.
  • Flexibiliteit: Genie kan worden aangepast aan de unieke behoeften van uw bedrijf en kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande infrastructuur.

Neem vandaag nog contact op

Bent u een MSP of ISP? Of heeft u een AS nummer? Bescherm dan uw bedrijf tegen de impact van DDoS-aanvallen met Genie Networks Anti DDoS. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.