IPinfusion

Met de explosieve groei van digitale technologieën, zijn eisen aan het netwerk enorm toegenomen. Dagelijks komen nieuwe diensten op de markt die allemaal gedigitaliseerd zijn. Door deze exponentiele groei is het niet voldoende om netwerken op een traditionele manier te bouwen. IPInfusion doorbreekt deze trend.

De innovatieve oplossingen van IPInfusion stellen netwerkoperators in staat om te bouwen aan een flexibele infrastructuur met hoge capaciteit. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe diensten snel te introduceren.

IPInfusion is geen nieuwe speler op de networking markt. Ze spelen al jaren een grote rol, alleen niet onder hun eigen naam. IPInfusion is een voormalige OEM leverancier van networking software en komen voor in het Operating System (OS) van verschillende grote namen.

Met de ontwikkeling van white boxes (zoals Edge-Core), heeft IPInfusion besloten om een eigen OS te ontwikkelen en onder eigen naam op de markt te brengen. Het OS kan worden gebruikt op verschillende white box apparaten. Zolang de chip wordt ondersteund is het prima. Dit kunnen switches zijn met Broadcom chips, maar ook uCPE apparaten.

Het OS heet OcNOS networking operating system en is het eerste full-featured netwerk OS voor white boxes. OcNOS is een enterprise en carrier-grade netwerk operating systeem, bebaseerd op Open Compute hardware. Met OcNOS heb je een gemakkelijke implementatie vanaf large-scale IT netwerken tot aan de access laag.

Het gebruiken van OcNOS kan dus op alle lagen van het netwerk. Of je nu een 5G netwerk bouwt, of een klein kantoor van switches wilt voorzien, het kan beide.

Daarnaast is het ook mogelijk om met OcNOS full BGP te draaien. De switch kan dus worden veranderd in een full BGP router.

Meer weten over IPInfusion? Bel 085-0204141 of mail naar info@distri-x.nl

IPinfusion