Niagara Networks

Niagara Networks biedt ontsluiting en beveiligt netwerken door middel van het Open Visibility Platform om de broodnodige flexibiliteit in netwerkbeveiliging te brengen.

Niagara Networks biedt hoogwaardige, zeer betrouwbare packet broker oplossingen en netwerk bypass voorzieningen voor ‘s werelds meest veeleisende serviceproviders en bedrijfsomgevingen. Niagara Networks’ oplossingen zijn geïnstalleerd in ‘s werelds meest prominente netwerken, waardoor Security and Network Operations Centers (SOC/NOC) end-to-end zichtbaarheid en bruikbare verkeersinformatie over fysieke en virtuele netwerken krijgen.

Als voormalige divisie van Interface Masters biedt Niagara Networks alle bouwstenen voor een geavanceerde ‘Visibility Adaptation Layer’ voor alle datasnelheden tot 100 Gb, inclusief geavanceerde packet brokers, bypass-switches en  netwerk-TAP’s. Daarbij vergemakkelijkt het uniforme beheer, orkestratie- en managementsoftware de configuratie, implementatie en beheer van de ‘visibility’ infrastructuur. Dankzij de geïntegreerde interne mogelijkheden en de op maat gemaakte ontwikkelingscyclus is Niagara Networks flexibel in het reageren op markttrends en in het voldoen aan de aangepaste behoeften in de steeds veranderende markt voor netwerkbeveiliging.

Niagara Networks