Orca Security

Met Orca Security detecteer en prioriteer je cloud security risico’s in minuten in plaats van maanden.

Orca biedt cloud security en compliance voor AWS, Azure en Google Cloud Platform in een fractie van de kosten ten opzichte van andere oplossingen. Door gebruik te maken van hun eigen SideScanning technologie is het niet nodig om agents te installeren op uw cloud omgeving.

Waarom Agentless? Het niet hebben van agents levert een enorm voordeel op. Agents moeten op verschillende plekken binnen de cloudomgeving worden geïnstalleerd. Als vervolgens de cloudomgeving wordt uitgebreid, moet ook iemand daar agents installeren. Daarnaast is het belangrijk om agents up-to-date te houden. Dit proces kost tijd en moeite om bij te houden.

Orca gebruikt patent pending SideScanning technologie. Deze technologie kijkt naar de workloads runtime block storage en Cloud metadata. Hiermee krijg je dankzij Orca direct een overzicht van de verschillende risico’s in een geprioriteerde volgorde. Dankzij SideScanning ben je volledig beschermd. Nu en in de toekomst. Daarnaast is er geen impact op je cloud performance. 

Dankzij Orca, heb je binnen enkele minuten een overzicht van verschillende soorten threats en kwetsbaarheden in je cloudomgeving. Denk hierbij aan:

  • Malware
  • Algemene kwetsbaarheden
  • Neglected assets
  • Verouderde resources
  • Onbeveiligde configuraties
  • Lateral movements
  • Authenticatie problemen

Daarnaast biedt het platform ook een compliance pagina om uw clouddiensten te toetsen aan bestaande wetgeving. Orca ondersteund 35 CIS benchmarks en compiance frameworks zoals GDPR, PCI-DSS, NIST en SOC 2. 

Meer weten over Orca? Neem contact op met Distri X. Bel +31 (0)85-0204141 of mail naar info@distri-x.nl.