Perimeter 81

Perimeter 81 is een van de leidende leveranciers op het gebied van SASE.

Wat is SASE?

Secure Access Service Edge (SASE) is een blauwdruk voor betere bedrijfssecurity. Het combineert een aantal facetten van IT beveiliging om te zorgen dat uw bedrijf ook in 2022 volledig beschermd is. Denk hierbij aan:

  • User focused authenticate
  • Access control, wie mag waar bij?
  • Beveiligde endpoints zoals telefoons en laptops
  • Security in de cloud

Kortom, alle eindpunten van uw netwerk beschermd met daartussen beveiligde verbindingen op basis van de laatste VPN technieken.

Perimeter 81

Perimeter 81 is een van de marktleiders op het gebied van SASE. Met hun platform is het mogelijk om SASE simpel te implementeren. Afhankelijk van de behoefte kan u kiezen tussen verschillende pakketten. Deze kunnen de volgende diensten bevatten:

  • Secure Access Service Edge (SASE)
  • Firewall as a Service: Cloud based firewall die een goede beveiliging op het netwerk verkeer garandeert
  • Zero Trust Application Access: Zorgt ervoor dat (kritieke) applicaties binnen uw organisatie beveiligd zijn tegen aanvallen en hackers. Perimeter 81 is de enige oplossing die dit kan zonder agent.
  • Zero Trust Network Access: Segmenteer en isoleer onderdelen van het netwerk
  • Software-Defined Perimeter: SDP ontplooit verschillende security lagen en is makkelijk te implementeren, zeker voor moderne organisaties met complexe omgevingen die cloud netwerken, remote users en verschillende toegangsvoorwaarden hebben.
  • VPN alternatieven: SSL VPN is niet meer zo veilig als het geweest is. Bij Perimeter 81 is het mogelijk om te kiezen voor nieuwe technieken die beter beveiligd zijn (onder meer WireGuard).

Perimeter 81 is gemakkelijk te implementeren in nieuwe en bestaande omgevingen. Connecties leggen met de huidige infrastructuur is gemakkelijk en snel, het maakt niet uit of dit in house servers zijn of firewalls.

De oplossing is volledig software. De management tool kan worden uitgerold in een eigen omgeving, op een cloud platform of op dedicated hardware onsite.  Op clients (laptops of telefoons) hoeft geen agent te worden ge├»nstalleerd maar er zijn wel software en apps beschikbaar voor authenticatiedoeleinden. Perimeter 81 is door Forrester aangewezen als een van de leiders op het gebied van Zero Trust Network Access. Dit rapport kan op verzoek worden gedeeld.

Meer weten over Perimeter 81? Neem contact op met Distri X. Bel +31 (0)85-0204141 of mail naar info@distri-x.nl.