RioRey

RioRey is een anti DDoS oplossing met automatische detection en mitigation. Dit houdt in dat u zelf niets hoeft te doen om een aanval af te slaan. RioRey rekent voor u met de aanval af.

De oplossingen van RioRey zijn te verkrijgen als hardware en software. De software oplossing is te gebruiken als VM op VMware en KVM platformen.

Hoe werkt RioRey?

RioRey is een inline oplossing voor het detecteren en scrubben van DDoS aanvallen. Op basis van het product, kan RioRey DDoS aanvallen verwerken van 1 tot 100Gbps. De software variant kan maximaal 10Gbps verwerken. De analyse tool van RioRey zorgt ervoor dat u bent beschermd tegen alle grote soorten DDoS aanvallen (TCP-, TCP-HTTP-, UDP-, en ICMP Based). De aanvallen worden line-rate verwerkt zodat u geen last hebt van de DDoS aanval en gewoon kan doorgaan met wat voor u belangrijk is.

Waarom RioRey?

RioRey is een goede oplossing om DDoS aanvallen tegen te gaan maar zal niet 100% alles buiten houden. Het gebruik van RioRey werkt het best in combinatie met een scala aan andere producten zoals detectie en out-of-line scrubbing.

De grootste applicatie van Riorey houdt een aanval tot 100Gbps tegen, maar er zijn aanvallen bekend die vele mate groter zijn geweest. Waarom zou je überhaupt RioRey gebruiken? Bijvoorbeeld om kosten te besparen.

Er zijn verschillende commerciële en non-commerciële wasstraten in Nederland en omgeving. Deze wasstraten kunnen een veel grotere aanval dan 100Gbps verwerken. Echter, moet daar ook voor betaald worden. De meeste abonnementsmodellen van wasstraten bestaan uit een vaste fee per maand + een flexibel tarief afhankelijk van de hoeveelheid data die wordt gescrubd.

Door een oplossing van RioRey te gebruiken kunnen de flexibele kosten flink naar beneden worden gebracht. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de aanvallen onder de 10Gbps blijven. Als uw bedrijf veel last heeft van kleinere aanvallen is RioRey een uitstekende oplossing om kosten te besparen. Uit dezelfde cijfers blijkt ook dat slechts 4,2% van de aanvallen meer dan 40Gbps is.

Andere redenen om RioRey te gebruiken is omdat uw organisatie het niet toestaat om gebruikt te maken van commerciële wasstraten. In de meeste gevallen mogen banken en (semi) overheid geen gebruik maken van deze oplossingen omdat hun data dan de eigen perimeter verlaat.

Distri X kan helpen met het bepalen van de juiste optie. Ook geven wij graag advies over additionele producten die uw bescherming tegen DDoS aanvallen kan verbeteren.

Meer weten over RioRey? Neem contact op met Distri X. Bel +31 (0)85-0204141 of mail naar info@distri-x.nl.