In de afgelopen jaren hebben ‘cloud-native’ serviceproviders manieren ontwikkeld om enorme datacenters te bouwen en te beheren met een hoge mate van automatisering, om operationele overheadkosten te verminderen en niveaus van service-agiliteit te leveren die verder gaan dan de traditionele infrastructuur van telecomproviders. RtBrick’s open BNG brengt dezelfde voordelen naar toegangsnetwerken van telecomaanbieders door software en hardware te ontvlechten en dezelfde beproefde DevOps-cloudautomatiseringstools toe te passen die zijn overgenomen door ‘s werelds grootste cloudproviders.

De RtBrick BNG wordt geleverd als een softwarecontainer die draait op Open Network Linux (ONL), geleverd door de fabrikanten van de hardware zoals bijvoorbeeld Ufispace. Er zijn geen afhankelijkheden van zowel de kernel als de componenten van het hardwareplatform, dus de containers van RtBrick kunnen worden uitgevoerd op de Linux-versie van uw keuze.

De RtBrick BNG-software kan worden uitgevoerd op een x86-server als een vBNG, of voor de meeste grootschalige implementaties van telecomaanbieders, op kosteneffectieve maar krachtige bare-metal switches als een open BNG. Het is zeer schaalbaar met behulp van een Spine-Leaf-architectuur.

Meer informatie over RTbrick en de mogelijkheden? Kijk eens op de website van RTbrick.