Scale Computing is gespecialiseerd in edge computing, hyperconverged infrastructure en virtualisatie voor MKB, Datacenter tot Enterprise.

Met hun SC//platform biedt Scale Computing een oplossing voor het consolideren van servers, opslag en virtualisatie in één enkele, eenvoudig te beheren infrastructuur. Dit zorgt voor kostenbesparingen, verbeterde prestaties en verhoogde betrouwbaarheid voor klanten.Scale Computing is zowel in 2021 als 2022 uitgeroepen tot “Customer Choice” door Gartner. 

Het bedrijf richt zich ook op de ontwikkeling van edge computing-oplossingen die bedrijven helpen om hun IT-activiteiten te decentraliseren en dichter bij hun eindgebruikers te brengen. Dit kan de prestaties en betrouwbaarheid verbeteren, en de latency verminderen, wat vooral belangrijk is voor bedrijven die afhankelijk zijn van realtime toepassingen en gegevensverwerking.

Kortom, Scale Computing biedt innovatieve oplossingen die bedrijven helpen om hun IT-infrastructuur te vereenvoudigen, de betrouwbaarheid te verbeteren en kosten te besparen, terwijl ze de flexibiliteit verbeteren. 

Het productportfolio van Scale Computing omvat oplossingen voor edge computing, hyperconverged infrastructure en virtualisatie. Hieronder is het productportfolio samengevat:

  1. SC/HyperCore: Eén geïntegreerd platform voor server, storage en server virtualisatie. SC//HyperCore is de oplossing om de datacenters van klein en middel grote organisaties te voorzien van een toekomst bestendige IT infrastructuur die zeer eenvoudig te managen is.
  2. SC//HyperCore Edge: Een oplossing voor edge computing die klanten in staat stelt om IT-infrastructuur te implementeren op afgelegen locaties, winkels, aan boord van schepen, of de fabrieksvloer en in kleine kantoren. Daarnaast is SC//HyperCore Edge ideaal voor Managed Service Providers die een on-premises oplossing willen aanbieden bij hun relaties.
  3. SC//HyperCore Surveillance: een hyperconverged infrastructuurplatform om video surveillance en access control applicaties te beheren.
  4. SC//Cloud Unity: een oplossing die klanten in staat stelt om hun on-premises HC3-infrastructuur te integreren met cloudproviders zoals Google Cloud Platform, Amazon Web Services en Microsoft Azure.
  5. SC//Business Resilience: stelt klanten in staat om hun bedrijfskritieke applicaties te beschermen tegen storingen.
  6. SC//Fleet Manager: de “cloud-like” oplossing om tientallen tot honderden locaties te beheren.

Kortom, Scale Computing biedt een breed scala aan oplossingen die klanten helpen om hun IT-infrastructuur te vereenvoudigen, de betrouwbaarheid te verbeteren en kosten te besparen, terwijl ze de flexibiliteit bieden die nodig is om te voldoen aan de groeiende eisen van de moderne zakelijke omgeving.