Smartoptics

Smartoptics is een Scandinavische leverancier met een uitgebreid portfolio van tranceivers en WDM apparatuur

Optische tranceivers

Switch leveranciers bieden vaak zelf optics aan tegen niet-marktconforme prijzen. Dit terwijl alle optics uit slechts een paar fabrieken wereldwijd komen. De optics van Smartoptics zijn 80% goedkoper dan die van switch leveranciers en van dezelfde kwaliteit. Wij leveren Smartoptics inclusief juiste branding om te zorgen dat de switch geen foutmelding geeft.

WDM oplossingen

Smartoptics kent een uitgebreid portfolio van actieve en passieve WDM apparatuur. Met Smartoptics producten is het mogelijk om een fiber ring, point-to-point of point-to-multipoint topologie aan te leggen.

Binnen alle lagen van het netwerk is Smartoptics inzetbaar. Van Fiber-to-the-Home projecten met BiDi optics tot datacenter interconnect kan gebruik worden gemaakt van Smartoptics. Het WDM portfolio bestaat uit verschillende producten:

  • H-serie: Passieve rugged muxen, speciaal ontworpen om te opereren onder zware omstandigheden. Zonder stroom, tussen -40 en 80 graden Celsius. Ideaal om te gebruiken in straatkasten maar ook te installeren in een standaard 19 inch rack.
  • DCP-serie: Een verzameling van actieve apparatuur. Muxen, transponders, repeaters, muxponders en ROADMs. Deze serie is ideaal voor gebruik over langere afstanden en hogere data transmissie. Het stapelen van meerdere 100 en 400G lijnen over +200km is geen probleem.

Distri X kan helpen bij het bepalen van de juiste apparatuur. De juiste oplossing is afhankelijk van afstand, aantal kanalen en toekomstige groei.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Smartoptics of neem contact op met Distri X. Bel +31 (0)85-0204141 of mail naar info@distri-x.nl.