StackSecure

StackSecure is een Nederlandse leverancier van verschillende cybersecurity awareness producten en diensten. Denk hierbij aan Security awareness training, phishing simulaties en penetratietesten.

StackAware is het online Security awareness trainingpatform van StackSecure. StackAware is een online platform waarin mens en proces centraal staan in het verkleinen van cybersecurityrisico’s. De mens wordt middels een intuïtief platform getraind op het herkennen en omgaan met de meest voorkomende cyberdreigingen. Het proces is normaliter niet bekend bij de gebruiker, want wie gaat er tijdens zijn/haar werk nu proactief op het intranet zoeken naar het wachtwoordbeleid van de werkgever? Helaas, bijna niemand.

Het StackAware platform focust zich niet alleen op de mens, maar brengt mens en proces samen.  Zo kan je als werkgever relevante bedrijfsspecifieke processen en richtlijnen direct presenteren naast het gepresenteerde relevante onderwerp.

 80 tot 90% van de succesvolle hacks komt voort uit social engineering. StackSecure online security awareness trainingsprogramma verlaagt deze percentages effectief en direct door het bewustzijn te verhogen.

 

Als CISO, IT manager of HR manager, wil je niet al je 100 of 5000 collega’s individueel volgen. Het idee achter het awareness programma is dat het top down, decentraal wordt aangestuurd. Bestaande teamleiders kunnen de voortgang bewaken en individuen aanspreken en/of begeleiden.

Het StackAware trainingsplatform is intuïtief en heeft een lage tot geen beheerlast, afhankelijk van hoe actief u als organisatie wilt aanvullen. Binnen een uur, start u met het trainen van al uw medewerkers. Help daarom je eindklant om de informatiebeveiliging snel en eenvoudig te verbeteren. Het StackAware SaaS platform biedt extra ruimte en kansen om je rol als trusted advisor verder te versterken.

 

Meer weten over StackSecure? Neem contact op met Distri X. Bel +31 (0)85-0204141 of mail naar info@distri-x.nl.