StorMagic

Stormagic maakt virtual storage eenvoudig en betrouwbaar. In de huidige wereld is het steeds belangrijker om data veilig op te slaan. De groei van data brengt echter grote uitdagingen met zich mee.
StorMagic biedt een betaalbare, veilige en eenvoudige oplossing voor kleinere datacenters en het MKB. De oplossing van Stormagic draait niet native op een server maar binnen de hypervisor. Hierdoor maakt het niet uit wat voor onderliggende hardware is gekozen. Ook installatie in een clouddienst is geen probleem. VMware, HyperV en KVM worden alle drie ondersteund.

Hoe werkt het?

De oplossing werkt op elke x86 server en wordt gedeeld op minimaal twee servers (nodes). Stormagic SvSAN draait op een hypervisor als virtuele machine. Dankzij de shared storage kunnen organisaties geavanceerde hypervisorfuncties gebruiken.

SvSAN werkt met active-active synchroon mirroring. Dit zorgt ervoor dat er altijd een exacte kopie van de data op elke server staat. Mocht een van de servers onderuit gaan, zal de andere door blijven gaan zonder onderbreking voor de gebruikers.
De oplossing maakt het gemakkelijk om storage weer zelf in beheer te nemen. Het product draait op bestaande infrastructuur en neemt vrijwel geen ruimte in. SvSAN werkt al op 1GB RAM, 512MB storage om de VM op te installeren en een 20GB journal drive.

Naast SvSAN, biedt StorMagic ook een platform voor key management. SvKMS is een platform dat alle encryption keys van uw organisatie managed. Gebruikers krijgen een enterprise key manager voor alle encryption workflow. Het maakt niet uit of dit voor de enduser is, het datacenter, clouddienst of multi-cloud. SvKMS heeft alle functies in een simpele, makkelijk te gebruiken interface.

Meer weten over StorMagic? Bekijk de website van StorMagic of neem contact op met Distri X. Bel +31 (0)85-0204141 of mail naar info@distri-x.nl