Tessian is een cyber security bedrijf dat machine learning en AI gebruikt om organisaties te beschermen tegen onbedoelde gegevensverlies. Met de technologie worden automatisch emails met vertrouwelijke informatie geflagd, waardoor onbevoegde toegang wordt voorkomen en privacy en beveiligingsgegevens van een organisatie worden beschermd.

Tessian biedt twee hoofdproducten, Tessian Guardian en Tessian Defender. Tessian Guardian is een uitgebreide oplossing voor datalekkenpreventie die ervoor zorgt dat vertrouwelijke informatie niet uit een organisatie via email kan worden verzonden. Tessian Defender is een emailbeveiligingsoplossing die klanten helpt om malafide dreigingen die via email zijn verzonden te identificeren en erop te reageren. Deze producten zijn ontworpen om organisaties te helpen met het verbeteren van de cyber security.

Tessian Guardian is een uitgebreide oplossing voor datalekkenpreventie die ervoor zorgt dat vertrouwelijke informatie niet uit een organisatie via email kan worden verzonden. Door middel van machine learning en AI worden mogelijke risico‘s geïdentificeerd en automatisch geflagd, zodat onbevoegde toegang wordt voorkomen en de privacy en beveiligingsgegevens van een organisatie worden beschermd.

Tessian Defender is een emailbeveiligingsoplossing die klanten helpt om malafide dreigingen die via email zijn verzonden te identificeren en erop te reageren. Deze technologie gebruikt machine learning en AI om bedreigingen te detecteren in emails, wat betekent dat het kwetsbaarheid van een organisatie vermindert voor phishing, malware en andere cyberaanvallen.