Distri X streeft naar strategische partnerships

Distri X bestaat ondertussen een half jaarOp 17 november 2021 vond de oprichting van Distri X plaats. Nu een half jaar later is het bedrijf op stoom gekomen. Het portfolio is gegroeid tot 16 leveranciers en de eerste werknemers zijn gestart.

Distri X begon in december 2021 en boekte op korte termijn grote successen met hun klanten en leveranciers. De eerste orders zijn uitgeleverd en het vliegwiel begint steeds harder te draaien. Ondertussen zijn ook de eerste werknemers aangenomen en staan er vacatures open.

De strategie van Distri X is gebouwd op drie pijlers: Snelheid, Kennis en Flexibiliteit. Klanten krijgen snel en adequaat antwoord op hun vragen. Binnen 2 uur ontvangt de aanvrager een offerte. Kennis staat ook hoog in het vaandel. Een distributeur moet er zijn om klanten te ondersteunen. Misschien wel de belangrijkste is flexibiliteit. Bij Distri X geen “dat kan niet van het systeem”. Het portfolio gegroeid het afgelopen half jaar. Ondertussen zijn er 16 leveranciers waarmee Distri X kan voorzien in networking, security en storage oplossingen, het totale pakket.

Tim Gruijters, een van de oprichters van Distri X: “Er is veel vraag naar bare-metal switches en x86 hardware oa omdat deze snel leverbaar zijn. Gelukkig kunnen onze leveranciers dat op dit moment wel. Daarnaast zien we veel interesse in onze security software producten. Vooral Perimeter 81 en Cognyte (respectievelijk een SASE en CTI-platform) staan in de schijnwerpers.

Distri X streeft ernaar om strategische partnerships op te bouwen met alle spelers in de markt, groot en klein zijn welkom. Het doel van deze partnerships is het uitbouwen van een allesomvattend ecosysteem om partners zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *