Vervang uw Juniper MX204-routers: Ontdek IP Infusion’s innovatieve alternatieven tijdens ons Webinar over netwerktransformatie!

Distri X en IP Infusion nodigen u uit voor een webinar op maandag 26 juni om 15.00 uur. Tijdens dit online evenement ontdekt u de alternatieven voor de Juniper MX204 BGP router, aangeboden door IP Infusion. Profiteer van de nieuwste ontwikkelingen in netwerktechnologie en maak kennis met de innovatieve oplossingen van IP Infusion.

Ontdek dus waarom IP Infusion de ideale keuze is voor uw netwerkbehoeften. Enkele redenen waarom IP Infusion boven Juniper MX204 uitsteekt, zijn onder andere:

  • Transparante licentiestructuur: IP Infusion biedt een eenvoudig en duidelijk licentiemodel, met alle functionaliteiten voor een lage TCO.
  • Snelle beschikbaarheid: IP Infusion staat bekend om zijn snelle leverbaarheid, zodat u snel aan de slag kunt met de gewenste netwerkoplossingen.

Tijdens het webinar zullen we dieper ingaan op de voordelen en unieke kenmerken van IP Infusion. We laten zien hoe hun flexibele oplossingen, innovatieve functies en uitstekende klantenservice een verschil kunnen maken voor uw netwerkarchitectuur.

Mis deze kans niet om te leren hoe IP Infusion uw netwerkprestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid kan verbeteren, zonder onnodige licentiekosten en met snelle implementatiemogelijkheden.

Om deel te nemen aan het webinar kan u zich hieronder aanmelden. U ontvangt na de aanmelding van ons een uitnodiging. Zien we u op 26 juni om 15.00 uur?

Bovendien verloten we onder de deelnemers een Bose headphone! Mis deze kans niet om waardevolle inzichten te krijgen en tegelijkertijd kans te maken op dit fantastische prijzenpakket!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *